Nasıl Üretiyoruz?
24-09-2024
16:46
Ekmeğe adanmış bir ömür… 40 yıllık deneyimiyle yol çıkan Taş Değirmenli Fırın, Kurtuluş’ta sağlıklı ekmeğin izini sürüyor. Kaynağından emin olunan, analizi yapılmış Atalık buğdaylarla kendi ununu üreterek fark yaratan Taş Değirmenli Fırın, en doğalını, en lezzetlisini sofralara taşımayı amaç ediniyor. Her gün 10’larca çeşit ekmek burada, aşkla, ustalıkla yoğuruluyor. Ateşle buluşmadan evvel kadim geleneğin izleri, tutkuyla işleniyor. Geceden sabaha, günler süren mayalama teknikleriyle hazırlan ekmekler, özel fırınlarda pişiriliyor. Lif bakımından zengin ekşi mayalı siyez ekmeğinden, tam buğdaya, karakılçıktan, karabuğdaya, Alman ekmeğinden, Balkan köy ekmeğine sağlıklı alternatifler her gün, özenle bu raflarda yerini alıyor. Sağlığınız için, güvenle ekmek yiyin.