KIŞ KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR. TÜM ÜRÜNLERDE SEPETTE %25 İNDİRİM SİZLERİ BEKLİYOR!!! KIŞ KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR. TÜM ÜRÜNLERDE SEPETTE %25 İNDİRİM SİZLERİ BEKLİYOR!!! KIŞ KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR. TÜM ÜRÜNLERDE SEPETTE %25 İNDİRİM SİZLERİ BEKLİYOR!!! KIŞ KAMPANYASI BAŞLAMIŞTIR. TÜM ÜRÜNLERDE SEPETTE %25 İNDİRİM SİZLERİ BEKLİYOR!!!
FİLTRELER
Yükleniyor...
Kategoriler
Markalar
Nitelikler
Fiyat Aralıkları
-
Listeleme

Ekmek Çeşitlerimiz

Ekmek Çeşitlerimiz

Kategorimizde Siyez buğdaylı ekşi maya, karabuğday ekmeği, tam tahıllı ekşi maya, çavdarlı-keten tohumlu ekmek, zeytinli tam buğdaylı, cevizli ekşi maya, kavılca buğdaylı veya mor/bordo buğdaylı (pur pur) gibi alternatifler bulabilirsiniz.

Neden ekşi maya? Uzun fermantasyon süreci sayesinde doğal mayalanma gerçekleşir; bu sayede sindirimi daha kolay, gluten yapısı dengeli ve aromatik lezzetlidir. Ayrıca maya süresi arttıkça fermente edilmiş bileşikler artar, bazı besin öğeleri daha erişilebilir hale gelir.

Üretim farkımız:

  • Taş değirmende öğütülmüş buğday, siyez ve yulaf unları

  • Katkısız ve koruyucu içermeyen içerik

  • Yerel tarım ürünleri kullanım önceliği

  • Günlük taze üretim

Dilerseniz “Ekşi Mayalı Siyez Buğdayı Ekmeği”, “Karabuğday Ekşi Maya” ya da “Çavdarlı Keten Tohumlu Ekmeğimiz” gibi spesifik ürün sayfalarına yönlendirme yaparak kullanıcı deneyimini de artırabilirsiniz.

Sipariş ve teslimat: Web sitemiz üzerinden kolayca sipariş verebilir, İstanbul içi moto kurye ya da kargo seçeneği ile taze ekmeğinizi sofranıza kadar alabilirsiniz.

Faydalı ipucu: Ekşi mayalı ekmeği dilimledikten sonra buzdolabında saklayabilir, gerekirse hafifçe ısıtarak tekrar tüketebilirsiniz. Uzun süre saklama için ince dilimleyip dondurucuya koyabilirsiniz; ısıtma için ısıtıcı ya da fırında kısa süre ısı yeterlidir.

Yükleniyor...